0575 - 21 11 10

Boomverzorging Arnhem

Weinig groen geeft zo’n natuurlijke uitstraling aan uw tuin als bomen. Om bomen in optimale staat te houden, is het wel belangrijk om regelmatig boomverzorging in Arnhem uit te laten voeren. In de regio Arnhem is Showtuin Nederland u hierbij graag van dienst. Bel 0575 - 21 11 10 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Boomverzorging Arnhem door Showtuin Nederland

We hebben bij Showtuin Nederland een enorme passie voor groen en werken al jaren met veel plezier in de tuinen van Arnhem en omgeving. Voor boomverzorging bent u ook aan het juiste adres bij ons.

Bomen horen bij de tuin, maar zijn een vak op zich. Wij hebben ons gespecialiseerd in boomverzorging in Arnhem. Dat houdt in dat wij alles doen, van het snoeien tot aan het kappen van bomen. Met kennis van boomziektes, groeipunten en de ontwikkeling van bomen zorgen wij ervoor dat we bomen in goede banen leiden en als het echt nodig is veilig kappen.

Bomen snoeien in Arnhem

Het snoeien van bomen is in elke levensfase van de boom van belang. Bij jonge exemplaren zorgt regelmatig snoeiwerk ervoor dat de kroon evenwichtig opbouwt en dat de boom gezond blijft. Zo verlengt u de levensduur van het groen! In latere fases kunnen eventuele zwakkere takken worden verwijderd, zodat u onveilige situaties kunt voorkomen.

Bomen kappen

Soms blijkt een boom helaas niet meer gered te kunnen worden. Dan moet deze gekapt worden. Anders kan het soms zelfs gevaarlijk voor uw omgeving zijn. Meestal heeft u een kapvergunning nodig. Dit kunt u navragen bij uw gemeente of op de website omgevingsloket.nl opzoeken. Voor bomen verwijderen kunt u onze medewerkers altijd inschakelen.

Boomverzorging Arnhem offerte

Van snoeien tot kroononderhoud tot boomstronken uitfrezen: in Wageningen en omstreken kunt u rekenen op de ervaren tuinmannen van Showtuin Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op: bereik ons telefonisch op 0575 - 21 11 10, of vraag een offerte aan via het contactformulier. We vertellen u met plezier meer over de vele opties en ons servicepakket!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Waarom kiest u voor ons?

• Uniek ontwerp
• Professionele aanleg
• Eenmalig en periodiek onderhoud
• Eerlijke adviezen
• Creatieve hoveniers
• Meer dan 10 jaar ervaring

Waar zijn wij werkzaam?

Arnhem, Rhenen, Veenendaal, Ede, Wageningen, Tiel, Elst, Nijmegen, Zevenaar, Dieren en Doetinchem.

Hoofdvestiging