0575 - 21 11 10

Tuinonderhoud in Arnhem

Wilt u uw tuinonderhoud in Arnhem graag door een hoveniersbedrijf laten doen? Zowel voor een complete tuin als voor heel specifiek onderhoud kunt u terecht bij Showtuin Nederland. Bel 0575 - 21 11 10 of vul het contactformulier in voor een afspraak.

Tuinonderhoud uitbesteden in Arnhem

Er zijn meerdere scenario’s denkbaar waarop u tuinhouderhoud zou kunnen uitbesteden aan een hovenier. Misschien vindt u ontspanning in tuinieren en wilt u alleen bepaalde werkzaamheden door ons laten doen. Bijvoorbeeld het verwijderen van groene aanslag of specialistisch snoeiwerk.

Wanneer u zo drukbezet bent dat u eigenlijk helemaal niet aan het onderhoud van de tuin toekomt kunnen we u ook alles uit handen nemen. Dan dragen wij zorg voor al het onderhoud van onkruid weghalen tot grasmaaien. En kunt u op uw spaarzame vrije uren genieten van een prima onderhouden tuin.

Onderhoudswerkzaamheden hovenier Showtuin Nederland in Arnhem

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor elke tuin verschillend. Bij tuinen met verhoudingsgewijs veel bestrating zal het vooral aankomen op groene aanslag en onkruid verwijderen. Terwijl het onderhoud bij een tuin met veel groen meer zal bestaan uit bemesten, snoeiwerk en bijhouden.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden voor een tuin in Arnhem zijn bijvoorbeeld het doorluchten (verticuteren) van een gazon of het snoeien van een haag. Ook snoeiwerk op de juiste manier uitvoeren is heel specialistisch onderhoud. Even als het ophogen van een verzakte oprit of het vervangen van schuttingpanelen met houtrot.

Het belang van tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Arnhem is de bepalende factor in het handhaven van de tuin zoals deze idealiter bedoeld is. Als u de natuur de vrije hand geeft zal de tuin binnen de kortste keren veranderen in een totale wildernis. Dat staat niet alleen rommelig, het zal ook de beoogde balans in de tuin verstoren.

Niet alleen oogt een tuin die slecht onderhouden is slordig, het is ook van invloed op het welzijn van planten en bomen. Zonder genoeg voedsel en zuurstof in de grond en goed bijsnoeien, krijgt u minder kleur, minder mooie bloemen en minder vruchten in de tuin. En dat zou onnodig zijn.

Contact met Showtuin Nederland voor tuinonderhoud in Arnhem

Net als andere projecten die u koestert heeft een tuin aandacht en zorg nodig. Door de tuin regelmatig een onderhoudsbeurt te geven blijft alles in proportie, ordelijk en mooi. In Arnhem kunt u al uw tuinonderhoud uitbesteden aan de hoveniers van Showtuin Nederland.

Het onderhoud kunnen we zowel voor bedrijven als voor particulieren verzorgen. Mogelijk in de hoedanigheid van een persoonlijk op uw wensen afgestemd onderhoudscontract. Neem contact met ons op via 0575 - 21 11 10 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Waarom kiest u voor ons?

• Uniek ontwerp
• Professionele aanleg
• Eenmalig en periodiek onderhoud
• Eerlijke adviezen
• Creatieve hoveniers
• Meer dan 10 jaar ervaring

Waar zijn wij werkzaam?

Arnhem, Rhenen, Veenendaal, Ede, Wageningen, Tiel, Elst, Nijmegen, Zevenaar, Dieren en Doetinchem.

Hoofdvestiging