0575 - 21 11 10

Tuinrenovatie in Arnhem

Bent u niet meer zo tevreden met uw tuin en wilt u daar wat aan laten doen? Of zijn sommige dingen minder mooi dan ze ooit waren? In Arnhem kunt u Showtuin Nederland inschakelen voor een tuinrenovatie. Neem contact op via 0575 - 21 11 10 of gebruik het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie in Arnhem is eigenlijk het verbouwen van een tuin waarbij specifieke elementen uit de oude tuin worden hergebruikt in de nieuwe. Daarmee is het niet zo kostbaar en niet zo groots opgezet als de aanleg van een totaal nieuwe tuin. En u bepaalt zelf het verloop. U kunt alles anders inrichten of er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen bepaalde dingen aan te passen of te vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het laten liggen van stapstenen of een tuinpad terwijl verder alles in de tuin opnieuw wordt ingericht. Het behouden van de mooiste bomen en planten in een nieuwe setting. Of dat knusse zithoekje uitbreiden met een terrasoverkapping om ook met regenachtig weer buiten te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Arnhem?

Voorkeuren en omstandigheden veranderen. Naar verloop van tijd willen mensen wel eens iets anders, dingen gaan kapot en ze slijten. Stel, u heeft inmiddels meer vrije tijd dan vijftien jaar terug toen u een groot deel van de tuin liet betegelen. Meer groen zou dan wel leuk zijn. Of de schutting is zodanig verrot dat deze een volgende storm waarschijnlijk niet meer overleefd.

Misschien denkt u over een kindvriendelijke tuin omdat ze zo zoetjes aan in de fase komen dat ze steeds vaker aan je aandacht ontsnappen. Dan valt gras zachter dan steen, is een vijver behoorlijk eng en zou een speeltoestel super leuk zijn. Of de kinderen zijn inmiddels al wat groter, en de behoefte aan een rustieke tuin neemt juist toe. Dan is een renovatie een prima oplossing.

Kosten tuin renoveren in Arnhem

Wat u uiteindelijk kwijt zult zijn aan een tuinrenovatie in Arnhem hangt vooral samen met de omvang van de renovatie. Gaat het om een groter project dan wordt er normaal gesproken ook een tuinontwerp gemaakt. Bij een geringe aanpassing is een schets van het specifieke element meestal voldoende.

En zo zijn er nog een paar andere factoren die een rol spelen bij het opmaken van de kosten. Moet de tuin leeggehaald, uitgegraven of opgehoogd worden? Hoeveel oorspronkelijke elementen wilt u hergebruiken? Welk kwaliteitsniveau voldoet voor u? Allemaal kwesties die mede de prijs bepalen.

Uiteindelijk kunt u de renovatie compleet laten afstemmen op het bestaande budget. Voor iedereen is er dus het nodige mogelijk. En bij het efficiënt toepassen van bestaande elementen kunnen we zelfs voor iemand met een bescheiden budget iets leuks realiseren.

Contact met Showtuin Nederland voor renoveren tuin in Arnhem

Is uw tuin wel toe aan een update maar wilt u niet per se alles van voor tot achter vervangen? Schakel dan de hoveniers van Showtuin Nederland in voor het uitvoeren van een tuinrenovatie in Arnhem. U kunt een afspraak maken via 0575 - 21 11 10 of een offerte aanvragen via het contactformulier.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Waarom kiest u voor ons?

• Uniek ontwerp
• Professionele aanleg
• Eenmalig en periodiek onderhoud
• Eerlijke adviezen
• Creatieve hoveniers
• Meer dan 10 jaar ervaring

Waar zijn wij werkzaam?

Arnhem, Rhenen, Veenendaal, Ede, Wageningen, Tiel, Elst, Nijmegen, Zevenaar, Dieren en Doetinchem.

Hoofdvestiging