Tuinaanleg in Arnhem

Het aanleggen van een tuin is een specialistische klus. Naast vakkennis is in de meeste gevallen speciaal gereedschap een vereiste. Bij ons bedrijf hebben we alles in huis om de tuin van uw dromen aan te leggen. Onze ervaren hoveniers kunnen u van A tot Z van dienst zijn. En heeft u zeer specifieke wensen? Bijvoorbeeld een elektrisch hek of groot grondwerk? Dan schakelen we een van onze betrouwbare partners in.

Onze service

Uw woning en dus ook uw tuin is één van uw meest waardevolle bezittingen. Als geen ander snappen we dat u hier zorgvuldig mee om wilt gaan en daarom werken we altijd volgens een vast stappenplan.

Vakbekwaamheid en kwaliteit zijn twee belangrijke begrippen in dit stappenplan. We nemen u van het begin tot het einde mee in het proces en communiceren op een heldere manier. U communiceert altijd met een vaste contactpersoon (ook wanneer wij onderaannemers inhuren) en we werken op vaste, afgesproken dagen. Dat is voor ons wat goede service betekent.

Ook voor tuinverlichting en -ornamenten

Bij tuinaanleg denkt u misschien niet meteen aan details. Toch helpen we u niet alleen met het ‘grove werk’, maar zorgen we dat uw tuin tot in de puntjes verzorgt is. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan tuinverlichting, bloembakken, waterornamenten en beelden. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Dat wilt u toch ook? Bel ons voor een afspraak of vraag naar de mogelijkheden.