Tuinbestrating in Arnhem

Tuinbestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Niet alleen heeft het een praktische functie, ook draagt bestrating bij aan de juiste sfeer. Goede bestrating laat u natuurlijk aanleggen door een vakman. Alleen dan bent u er zeker van dat u jarenlang kunt genieten van strak plaveisel in uw tuin. Bij ons bedrijf hebben we vele jaren ervaring in het bestraten van tuinen. We zijn u van grondbewerking tot oplevering en onderhoud graag van dienst in Arnhem en omgeving!

Een lust voor het oog

Van een natuurlijk kronkelend paadje bestaande uit klassieke klinkers tot een strakke oprit of groot terras. Kies bij ons uit een groot assortiment aan bestrating. Natuurlijk helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Tussen de vele kleuren en materialen is altijd een steen te vinden die past bij uw smaak. Altijd aangepast aan de bouwstijl van uw woning en overige onderdelen van uw tuin.

Van A tot Z geholpen

Tuinbestrating heeft een goede fundering nodig. Wij prepareren de bodem en voeren grondverzet uit als dit nodig is. Op die manier zorgen we ervoor dat uw bestrating niet verzakt. Zorg ook dat u jarenlang plezier heeft van uw bestrating. Vraag naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak.