0317 - 72 44 13

Tuinbestrating in Arnhem

Tuinbestrating is meestal een belangrijk onderdeel van uw tuin. Niet alleen heeft het een praktische functie, ook draagt bestrating bij aan de juiste sfeer. Om het optimaal tot zijn recht te laten komen kunt u de bestrating in Arnhem laten aanleggen door een hovenier. Dan bent u er zeker van dat u jarenlang kunt genieten van strak plaveisel in uw tuin. Bij Hoveniersbedrijf Van Zetten hebben we vele jaren ervaring in het bestraten van tuinen.

We zijn u van grondbewerking tot oplevering graag van dienst in Arnhem en omgeving! We zijn te bereiken via 0317 - 72 44 13 en het contactformulier.

Mogelijkheden tuinbestrating Arnhem

De mogelijkheden op het gebied van tuinbestrating in Arnhem zijn bijna onuitputtelijk. Denk bijvoorbeeld aan een natuurlijk kronkelend paadje door uw tuin met klassieke klinkers. Of juist een strakke, opgeruimde oprit met betonklinkers. Of gaat u liever voor de pracht en praal van een groot terras met fraaie, grote siertegels. Het kan allemaal.

Kies bij ons uit een groot aantal mogelijkheden en een breed assortiment aan bestrating. Natuurlijk adviseren we u graag bij het maken van de juiste keuze. Tussen de vele kleuren en materialen is altijd iets te vinden dat past bij uw smaak. Altijd aangepast aan de bouwstijl van uw woning en de rest van uw tuin.

Van a tot z geholpen met tuinbestrating in Arnhem

Tuinbestrating heeft een goede fundering nodig. Wij prepareren de bodem en voeren grondverzet uit als dit nodig is. Op die manier zorgen we ervoor dat uw bestrating niet verzakt. Zorg ook dat u jarenlang plezier heeft van uw bestrating. Uiteraard leggen we de bestrating en zorgen we voor het onderhoud als u dat wenst.

Onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het verwijderen van groene aanslag en het herstellen van verzakte of kapotte bestrating. Vraag naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak op 0317 - 72 44 13 of maak gebruik van het contactformulier.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Waarom kiest u voor ons?

• Uniek ontwerp
• Professionele aanleg
• Eenmalig en periodiek onderhoud
• Eerlijke adviezen
• Creatieve hoveniers
• Meer dan 10 jaar ervaring

Waar zijn wij werkzaam?

Arnhem, Rhenen, Veenendaal, Ede, Wageningen, Tiel, Elst, Nijmegen, Zevenaar, Dieren en Doetinchem.

Hoofdvestiging