Tuinontwerp in Arnhem

Heeft u een dure smaak of juist een krapper budget? Voor elke portemonnee maken wij een passend ontwerp. Of u nu houdt van een moderne tuin met strakke lijnen of een meer natuurlijke omgeving wilt creëren: wij helpen u graag!

Alles in balans

Balans is de basis voor elk ontwerp dat we maken. Een goede tuin is namelijk veel meer dan alleen een mooi plaatje. We vinden het belangrijk dat uw tuin niet alleen esthetisch, maar ook praktisch gezien goed in elkaar zit. We zorgen er daarom altijd voor dat er een slim evenwicht ontstaat tussen harde en groene delen.

Een tuinontwerp begint natuurlijk altijd bij uw verhaal. We luisteren naar uw ideeën en dragen hier met onze vele jaren ervaring graag aan bij. En heeft u een eigen ontwerp gemaakt of een ontwerp bij een andere partij opgevraagd? Dan spreken we dit graag met u door en verzorgen onze hoveniers alleen de aanleg.

Complete service

Nadat u het ontwerp en de offerte heeft goedgekeurd gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We hebben alle materialen in huis om uw tuinaanleg van begin tot eind op te pakken. Maar ook daarna houdt onze service niet op. U kunt onze professionals namelijk ook inhuren voor onderhoud, renovatie en advies.

Laat uw droomtuin werkelijkheid worden en bel ons voor een afspraak of vrijblijvend advies.